King Ped | Ортопедски душек со наддушек | Џебно јадро | Almero

King Ped
King Ped
King Ped
King Ped
King Ped
King Ped
King Ped
King Ped
King Ped
King Ped
King Ped
King Ped
King Ped
King Ped
King Ped
King Ped
King Ped
King Ped

KingPed

За сите што сакаат природни материјали и високи душеци, KingPed е вистинскиот избор. Се состои од HR мемориска пена поставена на Херкул жичено јадро за подлога што обезбедува извонредна удобност на сите делови од телото.

Proizvod je dodat u vašu korpu!

Nastavite kupovinu

Рок на испорака 30 до 40 дена од денот на уплата.

Категории: Душеци


Сертификати:

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

Сертификат Oeko-Tex Стандард 100 гарантира дека сертифицираниот производ е тестиран за штетни материи и дека е безопасен за здравјето на луѓето.