Crown | Ортопедски душек со џебно жичено јадро | Almero

Crown
Crown
Crown
Crown
Crown
Crown
Crown
Crown
Crown
Crown
Crown
Crown
Crown
Crown
Crown
Crown
Crown
Crown
Crown
Crown
Crown
Crown

Crown

Хипоалергeни, со воздушна пропустливост и отпорност на грини, нашата единствена пена од латекс ја чувствува Вашата телесна тежина прилагодувајќи се на Вашите контури, а истовремено не произведува компресија.

Proizvod je dodat u vašu korpu!

Nastavite kupovinu

Рок на испорака 30 до 40 дена од денот на уплата.

Категории: Душеци


Сертификати:

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

Сертификат Oeko-Tex Стандард 100 гарантира дека сертифицираниот производ е тестиран за штетни материи и дека е безопасен за здравјето на луѓето.