slider-image

Дизајниран за сите кои имаат болки во грбот.

Дознајте Повеќе
slider-image

Мирен сон за енергичен ден и здрав живот

Дознајте Повеќе
slider-image

Здрава ортопедска подршка за Вашиот 'рбет.

Дознај Повеќе
slider-image

Мирен сон за енергичен ден и здрав живот

Дознајте Повеќе

Almero | Душеци по Ваша мерка


Произведени со љубов

Almero Mattress веќе 30 години одржува уникатен дизајн и гарантиран квалитет со цел да создаде квалитетен, долготраен и удобен душек што ќе биде поддршка на телото при одморањето. Сите наши душеци се шиени со љубов до најмалите детали.

Каталог
Душеци по Ваша мерка..
Пронајдете го идеалниот душек.

Ги следиме трендовите на светските дизајни и технологии во производството на душеци и ги носиме на нашиот пазар. Разгледајте го каталогот со сите нашите душеци, кревети, наддушеци и перници.

Каталог
catalog pencils glasses pen
Vaš prirodan izbor

Ваш природен избор

Visco материјалот првично го развила NASA за потребите на астронаутите. Овој високо еластичен материјал е производ на технологијата на отворени клетки и овозможува душекот да дише.

Olivio

Ткаенината од маслиново масло нуди антибактериска заштита, како и сите останати придобивки што произлегуваат од маслиновото масло, кое со векови е познато како благодет за кожата.

од17 500,00 МКД

Дознај повеќе

Almero Душеци
Шиени со љубов.

Уште од најраните почетоци па до денес, Almero Mattress ја продолжува традицијата на квалитет и префинетост во производството на душеци, притоа користејќи само првокласни материјали од сите краеви на светот и доверувајќи ја изработката само на најталентир

Дознајте Повеќе