Golden Eye | Ортопедски душек со џебно јадро | Almero

Golden Eye
Golden Eye
Golden Eye
Golden Eye
Golden Eye
Golden Eye
Golden Eye
Golden Eye
Golden Eye
Golden Eye
Golden Eye
Golden Eye
Golden Eye
Golden Eye
Golden Eye
Golden Eye
Golden Eye
Golden Eye
Golden Eye
Golden Eye
Golden Eye
Golden Eye
Golden Eye
Golden Eye

GoldenEye

Нашата уникатна пена од латекс е хипоалергена, отпорна на разни микроорганизми и овозможува проток на воздух. Оваа пена ја чувствува тежината на Вашето тело, прилагодувајќи се на Вашите контури и не создавајќи компресија.

Proizvod je dodat u vašu korpu!

Nastavite kupovinu

Рок на испорака 30 до 40 дена од денот на уплата.

Категории: Душеци


Сертификати:

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

Сертификат Oeko-Tex Стандард 100 гарантира дека сертифицираниот производ е тестиран за штетни материи и дека е безопасен за здравјето на луѓето.