Memory Flex | Ортопедски душек со џебно жичено јадро | Almero

Memory Flex
Memory Flex
Memory Flex
Memory Flex
Memory Flex
Memory Flex
Memory Flex
Memory Flex
Memory Flex
Memory Flex
Memory Flex
Memory Flex
Memory Flex
Memory Flex
Memory Flex
Memory Flex
Memory Flex
Memory Flex
Memory Flex
Memory Flex

MemoryFlex

Душекот MemoryFlex има систем на џебно жичено јадро, покриен е со антиалергена ткаенина и како таков е одличен избор за здрав и мирен сон.

Proizvod je dodat u vašu korpu!

Nastavite kupovinu

Рок на испорака 30 до 40 дена од денот на уплата.

Категории: Душеци


Сертификати:

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

Сертификат Oeko-Tex Стандард 100 гарантира дека сертифицираниот производ е тестиран за штетни материи и дека е безопасен за здравјето на луѓето.