Prestige | Ортопедски душек со џебно жичено јадро | Almero

Prestige
Prestige
Prestige
Prestige
Prestige
Prestige
Prestige
Prestige
Prestige
Prestige
Prestige
Prestige
Prestige
Prestige
Prestige
Prestige

Prestige

Душекот Prestigе ќе го разубави амбиентот во Вашата спална соба и ќе Ви овозможи удобност во која ќе уживате долги години. Неговата плетена ткаенина има лесна и природна структура, која создава исклучителна мекост додека спиете.

Proizvod je dodat u vašu korpu!

Nastavite kupovinu

Рок на испорака 30 до 40 дена од денот на уплата.

Категории: Душеци

Ценовник


Сертификати:

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

Сертификат Oeko-Tex Стандард 100 гарантира дека сертифицираниот производ е тестиран за штетни материи и дека е безопасен за здравјето на луѓето.