V-Guard антивирусна постелнина со две навлаки за перница | Almero

V-Guard постелнина

V-Guard постелнина

V-Guard е патентирана ткаенина со антивирусни својства. Изработена е од високоактивни антивирусни материјали преку посебен процес на производство. V-Guard ткаенината делува ефикасно против сите вируси. Познато е дека вирусите остануваат активни на различни површини подолго време. V-Guard антивирусните чаршафи и навлаки го спречуваат токму тоа, дејствувајќи исто како и сапун за дезинфекција.

Proizvod je dodat u vašu korpu!

Nastavite kupovinu

Рок на испорака 30 до 40 дена од денот на уплата.

Категории: V-Guard