Анатомска латекс перница | Almero

Анатомска латекс перница

Анатомска латекс перница

Анатомската латекс перница со своите вентилациски канали овозможува подобар проток на воздух, што го сведува потењето на минимум. Перниците направени од латекс се подебели и поеластични, што помага да ги задржите вратот и главата во правилна положба.

Proizvod je dodat u vašu korpu!

Nastavite kupovinu

Рок на испорака 30 до 40 дена од денот на уплата.

Категории: Перници