Visco Перница со мемориска пена | Almero

Visco Перница
Visco Перница
Visco Перница
Visco Перница

Visco Перница

Visco перницата е изработена од висококвалитетна мемориска пена која се прилагодува и обликува според соодветната положба на главата за време на спиење за да се избегнат негативните последици од вртењето и потрагата по идеална положба за време на спиењето.

Proizvod je dodat u vašu korpu!

Nastavite kupovinu

Рок на испорака 30 до 40 дена од денот на уплата.

Категории: Перници